Έναρξη εγγραφών - 4ο Θερινό Σχολείο

Από τις 26 έως στις 29 Αυγούστου 2021 πραγματοποιείται το 4ο Θερινό Σχολείο με θέμα «Θερινό Πανεπιστήμιο; Σύγχρονες Ψηφιακές Δεξιότητες - Εργαλεία, Έρευνα & Διδακτική». Το Θερινό Πανεπιστήμιο διεξάγεται από το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών και Εκπαίδευσης από Απόσταση του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Λογοπαθολογικό Εργαστήριο Η/Υ του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

   Το 4ο Θερινό Πανεπιστήμιο απευθύνεται σε φοιτητές/φοιτήτριες, μεταπτυχιακούς φοιτητές/φοιτήτριες, υποψήφιους διδάκτορες και ερευνητές καθώς και σε επαγγελματίες όπως εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές, ψυχολόγους αλλά και άλλων ειδικοτήτων.

   Η οργανωτική  επιτροπή του 4ου Θερινού Πανεπιστήμιου παρακολουθώντας με προσοχή τις εξελίξεις σε σχέση με την πανδημία αποφάσισε την ενίσχυση της από απόστασης παρακολούθησης του προγράμματος. Οι εγγεγραμμένοι που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα λάβουν Πιστοποιητικό Συμμετοχής.

Γιατί να συμμετέχετε;

   Σε αυτό το Θερινό Πανεπιστήμιο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία:

  • να επενδύσουν στην απόκτηση νέων ψηφιακών δεξιοτήτων για την καριέρα τους.
  • να συμμετέχουν, παρακολουθώντας το πρόγραμμα με εισηγήσεις και εργαστήρια από την άνεση του σπιτιού τους ή δια ζώσης αν το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες.
  • να μάθουν από το προσωπικό πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού για την τεχνολογία και παράλληλα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους μέσω ενός συνδυασμού διαδικτυακών διαλέξεων, παρουσιάσεων, καθοδήγησης ομαδικής εργασίας και συζητήσεων.
  • να εργαστούν σε σημαντικά ζητήματα του πραγματικού κόσμου μαζί με εξαιρετικούς ανθρώπους, τόσο συναδέλφους όσο και επαγγελματίες.

Πληροφορίες - Εγγραφές:

Δείτε αναλυτικότερα πληροφορίες στον ιστότοπο του προγράμματος του 4ου Θερινού Πανεπιστημίου:   http://ictsummerschool.ecedu.uoi.gr

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, υποβάλλεται ηλεκτρονικά, στον ακόλουθο σύνδεσμο https://forms.gle/sZdu51V7Do741anBA

Η Ακαδημαϊκώς Υπεύθυνη                                  Η Επιστημονικώς Υπεύθυνη

Τζένη Παγγέ                                                              Ευγενία Τόκη

Καθηγήτρια ΠΙ                                                          Αν. Καθηγήτρια ΠΙ